4 Ocak 2013 Cuma

Saç Çıkaran Bitkiler



Saç çıkaran bitkiler nelerdir?
Saç dökülmesinin sebepleri başlıca stres, yoğun dış etkenlere maruz kalma, dengesiz beslenme, vitamin eksikliği ve tabi en önemlisi de köklerin zayıflamayarak zaman içerisinde ölmesidir.

Bir çok hastalıkta olduğu gibi saç çıkarmak içinde bitkiler imdadımıza yetişiyor.Birçok hastalığın şifası doğada olduğu bir gerçek.Fakat hangi bitkilerin hangi hastalıga iyi geldiğini bilmekte bu işi yıllardan beri araştıranlar ve çare olanlarada minnet borcumuz var.

Doğal yollarla saç çıkaran bitkiler de artık günümüzde sıkca kullanılmakta.Herhangi bir yan etkisi olmadığı için saç çıkaran bitkiler pekçok kişi tarafından tercih ediliyor.

Geçtiğimiz yıllarda yapılan klinik araştırmalara göre özellikle ölen köklerde saç çıkışı mümkün değildi. Bu tür vakaların mutlak suretle saç ektirmekten başka çareleri yoktu. İsviçreli Bilim Adamları Kök Hücre konusunda araştırmalar yapan ve yaptıkları araştırmalar sayesinde saç derisindeki hücrelerin sayısını arttırabilecek bir yöntem keşfettiler.
Saç çıkaran bitkiler
Yeşil Elmada özel olarak elde edilen bitkisel kök hücrelerinin insan saç derisine uyumlu olduğunu araştırmalar sonucu kesinleşti. Bu çalışmalar üzerine İsveç' li Bilimadamları yapılan ilk tesler sonucunda alınan başarılı sonuçların ardından koyduğu formül ile Avrupa Kozmetik Birliği tarafından 2008 yılında Yılın Aktifi ödülünü almaya hak kazandı.

Bu saç çıkaran bitkilerden oluşan formülü bir e-kitap ta bulunuyor.

Saç çıkarma formülü kitabındaki Saç Çıkarıcı formül, ölmüş saç köklerine müdahale edebilen ve kaybedilen saç köklerini güçlendirerek sağlıklı hücrelerin kopyalanmasını sağlayarak boşlukları dolduran bir saç çıkaran formüldür.

Saç Çıkaran formülün içeriği Saç Dökülmesi sorununun durdurmanın yanı sıra, aşırı saç yağlanmasına ve aşırı saç kuruluğunda, saç derisi hastalıklarında da etkili oluyor. Ayrıca genetik saç dökülmesi durdurduğunu iddaa eden bir çok bilimsel dayanağı olmayan ürünün aksine bu bölgelere bağlanmasını önlüyor.

Saç çıkarma formülü sayesinde yoğun saç dökülmesini engellediği için bu formülü sürekli kullanımı tavsiye edilir.Bu formülü ilk kullanımdan itibaren etkisi gözle görülür bir şekilde dikkatinizi çekecektir.

Bitkisel saç çıkarma formülü, saç derisini ve saçlarınızı içeriğindeki vitamin kompleksleriyle derinlemesine besler, saç dökülmesini durdurur ve saç oluşumunda önemli bir rol alır.

Saç çıkaran bitkiler ile bu formül kök hücreyle saç kök hücresini yeniledikten ve yeni saç oluşumunu sağladıktan sonra kompleks vitaminlerle besler ve çıkan saçların dış etkenlerden ve çevresel faktörlerden koruyarak saça hacim kazandırıyor.
Saç çıkaran bitkilerden oluşan bu formül ile,sadece 12 günde saçlarınızdaki dökülmeler duruyor ve yeniden saçlarınız çıkmaya başlıyor.Saç çıkaran bitkilerden oluşan bu formülü incelemek için Tıklayınız


2 yorum:

  1. doktorumun tavsiyesi üzerine eczanelerde satılan profein şampuan ve serumu kullanıyorum genetik ve dönemsel dökülmelerin önlenmesi konusunda oldukça ekili.

    YanıtlaSil
  2. Doğum sonrası dökülmelerim yoğun olduğu için saç çıkarma formülü kitabındaki yöntemi uyguladım. dökülmelerim yok denecek kadar azaldı. saçlarım sağlığına kavuştu. Çok memnunum

    YanıtlaSil